Future green city

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
's Hertogenbosch
Omschrijving

Het creëren van de toekomstbestendige stad is een continue proces. De future green city vraagt om inspiratie, leiderschap, durf en samenwerken. Na het succes van vorig jaar komt er een nieuwe editie van Future Green City.

De verenigingen Stadswerk Nederland, VHG en VVM zijn de stuwende krachten achter het op en top inspirerende vakevent. Hier komen alle disciplines samen voor een leefbare stad met toekomst. Future Green City gunt u een blik in de toekomst met innovatieve concepten maar biedt ook concrete oplossingen om vandaag al mee te beginnen.

De kracht van Future Green City is het totaalaanbod waarbij innovatie, groen en duurzaamheid de rode draad vormen. Op Future Green City 2016 gaan nieuwe mogelijkheden m.b.t. groen, de bouw, infra, bodem, milieu, energie en water hand in hand. Bezoek het unieke programma van voordrachten om kennis te delen, laat u inspireren door de bijzondere exposities zoals van spraakmakende stadsconcepten en innovaties, en ontmoet vakgenoten en specialisten op de uitgebreide beurs.

Meer informatie

Voor aanmelden en meer informatie ga naar de website van 'Future green cities'