Deltacongres 2018 in Zwolle

Datum
Plaats in agenda
Locatie
De IJsselhallen in Zwolle
Omschrijving

Het Nationaal Deltacongres 2018 vindt plaats op donderdag 1 november in de IJsselhallen in Zwolle. Alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in het deltaprogramma zijn welkom. De afgelopen jaren waren er vele bezoekers uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijs- en kennisinstellingen.

Naast een inhoudelijk plenair programma zijn er verschillende werksessies over actuele vraagstukken zoals de onzekerheid en mogelijke gevolgen van een sneller stijgende zeespiegel en de stresstesten en risicodialogen die gemeenten moeten gaan voeren in het kader van het Deltaplan Ruimtelijke adaptatie. Maar ook over waterbeschikbaarheid komen concrete casus aan de orde.  Ook is er de gehele dag een deltaparade waar aan het Deltaprogramma verbonden organisaties zich presenteren. Het gehele programma van de dag wordt in september bekend gemaakt. Dan is er ook gelegenheid tot aanmelden.

Iedereen die nog niet in onze database opgenomen is en wel een persoonlijke uitnodiging wil ontvangen kan een mail met naam en email adres sturen naar: info@nationaaldeltacongres.nl.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.