Klimaatadaptief Vastgoed 2020

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12:30 tot
Locatie
Lantarenvenster Rotterdam, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam
Doelgroep

Gemeenten, provincies, waterschappen, corporaties, ontwikkelaars, taxateurs, makelaars, beleggers, stedenbouwkundigen en adviseurs die gericht zijn op klimaatadaptatie en het toekomstbestendig maken van steden, gebieden en vastgoedprojecten.

Omschrijving

Hoe kun je bij vastgoedprojecten en bij gebiedsontwikkeling inspelen op de effecten van klimaatverandering? Daar gaat het over op de studiedag Klimaatadaptief ontwikkelen 2020. In het programma komen oplossingen aan bod voor bodemdaling, hitte, wateroverlast en zeespiegelstijging. Gilles Erkens, onderzoeker bij Deltares, legt bijvoorbeeld uit wat klimaatadaptieve vastgoedkeuzes zijn bij bodemdaling. En directeur van LOLA landscape architects Eric-Jan Pleijster deelt zijn visie op gebiedsontwikkeling in gebieden met zeespiegelstijging. Ook zijn er sprekers die voorbeelden geven uit de praktijk. Zo vertelt Anne Koning, gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland, over de klimaatbestendige ontwerpprincipes die zijn ontwikkeld voor bouwprojecten in de provincie. Het programma sluit af met een gesprek over de waarde van klimaatadaptief vastgoed met Hasse Goosen, de initiatiefnemer van de Klimaatschadeschatter.

Bekijk het volledige programma hier.

Kosten

De kosten zijn €599,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief lunch, consumpties en parkeerkaart.

Werk je voor een overheid, wooncorporatie, zorgverlener, retailer of logistieker? Dan zijn de kosten €499,- (excl. BTW) per deelnemer.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van SPRYG.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van SPRYG.