Nationaal Congres Klimaatadaptatie

Header

Werk jij aan klimaatadaptatie? Of wil je hier graag (meer) aan werken? Kom dan op donderdag 13 juni naar Lijm en Cultuur in Delft voor het Nationaal Congres Klimaatadaptatie. Het is de opvolger van het Congres Hittestress, waar we vorig jaar veel ideeën hebben opgehaald. Toen ging het vooral over hitte – in relatie tot gezondheid, natuur en de gebouwde omgeving. Het congres van 13 juni gaat over de volle breedte van het onderwerp klimaatadaptatie. We praten dus ook over droogte en wateroverlast, en over sectoren als landbouw en infrastructuur.

Tijdens het congres kun je je laten inspireren, vragen stellen, nieuwe contacten leggen en je kennis delen. Je krijgt onder meer het laatste nieuws over klimaatverandering van het KNMI, en we praten je bij over de rol van gedrag bij klimaatadaptatie en de manier waarop je dit kunt beïnvloeden. We presenteren nieuwe onderzoeksresultaten en nieuwe tools die je kunt gebruiken bij het werken aan klimaatadaptatie. We richten ons ook op de relatie tussen klimaatadaptatie en de energietransitie. En wat dacht je van het koeltevraagstuk? Hoe gaan we om met een toenemende behoefte aan het koelen van gebouwen?

Op deze pagina vind je binnenkort updates over het congres, interviews en nieuwsartikelen en de mogelijkheid om in te schrijven. Heb je vragen of wil je een inhoudelijke bijdrage aan het congres leveren? Neem dan contact op via NAS@minienw.nl.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond de Nationale klimaatadaptatiestrategie? Aanmelden voor de Nieuwsflits NAS kan via de knop in de rechterzijbalk. Of volg ons via het @klimaatloket!

Ontvang de Nieuwsflits NAS
Schrijf je hier in

Volg ons op Twitter via @Klimaatloket!