Klimaatadaptatie bij corporaties: meld je aan voor een van de excursies

Samen Klimaatbestendig en Groene Huisvesters organiseren in 2020 zes excursies over corporaties en klimaatadaptatie. De excursies gaan elk in op een ander thema, gekoppeld aan een mooi voorbeeldproject. Meld je aan en neem je collega’s mee!

Corporaties en klimaatadaptatie1

Tijdens de excursies delen corporaties hun praktijkervaringen met klimaatadaptatie; de betrokken gemeente, bewoners en andere stakeholders vertellen wat zij doen om zich aan te passen aan klimaatverandering. Je ziet meerdere groene en aantrekkelijke voorbeelden die bijdragen aan de kwaliteit van wonen. Samen een groenere wijk realiseren draagt bij aan onderlinge verbondenheid en plezier, bovendien stijgt de vastgoedwaarde.

Aanmelden

Heb je interesse voor een van de excursies? Klik op de onderstaande links voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. De excursies zijn in eerste instantie bedoeld voor medewerkers van corporaties. Werk je bij een gemeente, waterschap of andere organisatie? Dan ben je ook van harte welkom, maar neem dan wel een collega mee die werkt bij een corporatie!

Ervaringen excursies

Klik op de onderstaande links en bekijk de ervaringen en verhalen van deelnemers van eerdere excursies.

Heb jij een vraag over corporaties en klimaatadaptatie? Samen Klimaatbestendig helpt jou zoeken naar het antwoord. Grote kans dat er iemand in Nederland rondloopt die jou verder kan helpen! Mail naar info@samenklimaatbestendig.nl